Karácsonyi lázban

Ha most eláruljuk, hogy szeptember közepén a karácsonyi ünnepeken jár a Meskacsapat esze, akkor biztos azt hiszitek, hogy na, ezeknek tényleg elmentek otthonról. Bevállaljuk, hogy dilisek vagyunk, mert tényleg folyton a karácsonyon agyalunk: az idei Meskarácsonyon!

Bizonyára sokan emlékeztek rá, hogy 2009-ben a meskás alkotók adományaiból közel másfél millió forint eszmei értékű ajándékkal segíthettük a Fészek Gyermekvédő Egyesület kis védenceit. Idén is szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy abból a szeretetből, amivel a Meskán található alkotásokat készítitek, juttathatnátok az arra rászorulóknak is.

 

Viszont tanácstalanok vagyunk, hogy a sok nemes cél közül melyik állna a szívetekhez a legközelebb, így kérünk benneteket, segítsetek dönteni, hogy mi az, ami a leginkább megmozgatna titeket. Alább leírjuk az ötleteinket, szavazzatok, melyik a legszimpatikusabb!

 

 

Ebben az évben a meskarácsonyfa alá nemcsak tárgyi adományokat szeretnénk tenni, hanem pénzt is: ezért október-november hónapokban a Meska.hu főoldalán jótékony célra felajánlott alkotásokat lehet vásárolni. A jótékony akcióból befolyt összeget az ajándékokkal együtt adjuk át a választott szervezetnek vagy intézménynek. Természetesen honlapunkon folyamatosan követhetitek, mennyi pénz gyűlt össze az adakozásra. További ötleteiteket a hozzászólások között szívesen látjuk!

A 2009-ben felajánlott ajándékok egy részét itt nézheted meg: www.meska.hu/meskaracsony