Meska gyermek alkotópályázat - eredményhirdetés!

Hat héten keresztül, június 5. és július 25. között tartotta lázban a meskásokat a gyermek alkotópályázat, amire 83 egyedi, saját praclival készített alkotás érkezett 61 kreatív gyerektől.

A porontyok maguk választották ki, hogy a meskás alkotók által felajánlott nyeremények közül melyikért szeretnének pályázni. A mezőnyben óvodástól kamaszig az összes korosztály képviseltette magát: a legfiatalabb induló 3 éves volt, míg a legidősebb 14.

A pályázók körében legnépszerűbb ajándékok dobogósai Nyitraiadi-bagolytatyója, Meseország lobogó sörényű Mogyoró lovacskája, valamint Chloé virágmintás hímzett naplója. Bár a legtöbb szavazat (282) a Meska kabaláiról készült egyik alkotásra gyűlt össze, de a megadott témák közül a Meska a családban ihlette meg a leginkább a gyerkőcöket (32 pályamű érkezett ebben a kategóriában).

 

A pályázaton indulók közül senki nem „távozik” üres kézzel, akik ugyanis nem nyertek, részvételükért emlékajándékot kapnak: egy meskás vászontáskát és egy színezőkészletet! Most pedig lássuk, mely ifjú alkotók műveire érkezett a legtöbb voks (a nyertesek nevét ABC-sorrendben közöljük), és mi lesz munkájuk jutalma!

 

Bokor Csillának, cuki kőházikójáért ezentúl a legcukibb földönkívüli, ET mutatja az időt bakelitart óráján!

Bonta Gabriella tavaszi virágai KincsesBanya-féle trendi zöld tárcát értek.

Cserneczky Balázs a múlt kincsével, a magyar koronával a jövő technológiáját nyerte, Ludwig, a robot személyében; a kulcstartót Tepsifan készítette. 

Dézsi Panna képén egy szivárványon sétál a mókás család és ha már ennyire szereti az eget, egy Repülős felfedező dekorációt nyert borbiantól

Dorka olyan meggyőzően örökítette meg gyöngyfűző anyukáját, hogy Mogyoró, a lovacska Meseországtól egyenesen hozzá vágtat egy kis vidámságért!

Diána Mesevilágát Baldor fogja bronz kulcstartóba önteni!

Eszter a Meskamadarakat is festés közben örökítette meg, a színekkel való barátságát Kedo Tulipános színező füzetének segítségével mélyítheti el.

Fanni nem bolhából, hanem báránykából "csinált” elefántot, ő nyerte laborczy elefántos párnáját.

Hornyák Éva vidám boszorkányával egy tündéri ékszert, tászlit nyert szidoniaekszer boltjából

Hornyák Kálmán papírsárkánya egészen Yoda mesterig repült, így bakelitart másik űrlényes falióráját ő kapja.

Horváth Lea, aki anyukáját örvendeztette meg egy picike virágos képpel, ezentúl Memelye-féle macis kincsesládikába pakolhatja az apróságait

Julcsi az általa megörökített családi kiránduláson történetesen egy kismadarat ölelget, de most be kell érnie egy macskával, mert az övé lett ArtBloom ölelő cicapárnája – reméljük, nem bánja!

Kerti Rege horgolt egérkéjének ugyan már van guriga-házikója, de a kisautói nagyon fognak örülni a nyeremény boGarkrea-féle garázsbatyunak!

Magyar Nikolett kicsi hajója Nyúl Melindát hozza a fedélzetén, Bara boltjából

Nagy Dorottya Ágota kézlenyomat-fája megérdemel egy mesét: A három pillangót, amihez ujjbáb készletet nyert Nanacska boltjából.

Niki, aki nagypapájának készített egyedi kanalat, Chloe Virágmintás hímzett naplójába írhatja majd gondolatait, de akár tervezhet is benne új alkotásokat.

Nikolett feketerigója biztosan jó barátságban lesz Biloba Napfiúcska Waldorf-babájával

Pacsuta Lilla napraforgóihoz jól fog menni solidcat Selyemcukor ékszerálom-szettje.

Réti Csenge nemezpillangójával megtalálta Bucit, a kódorgó kisbárányt tothrita7 Kavicsmeséjében!

Sipos Flóra édességgel nyert nagyon édes Hello Kitty karkötőt notata boltjából.

Szabados Panna háromdimenziós faemberkéjével megnyerte a Csörgő-csillogó ősz című gyerekszobai festményt  MeseFalattól.

T. Emese textilmentő molyűző illatpárnája nyitraiadi bagolytatyóját is levendulaillatba boríthatja, ha a nyeremény megérkezik hozzá!

 

Gratulálunk a lelkes alkotópalántáknak a részvételt!

 

Nyereményüket hamarosan postázzuk számukra, és még augusztus folyamán a többi részvevő is megkapja meskás emlékajándékát!