Monokróm villódzás: nyerj egy izgis szoknyát!

A Meskamázli eheti nyereménye egy olyan dizájner szoknya, amely előtt bármelyik divatdiktátor megemelhetné a kalapját! A fekete-fehér az öltözködésben egy jolly joker, egy igazi örökzöld, de veszélyes üzem is egyben: nehéz a két nem-színt úgy kombinálni, hogy izgalmas és nőies legyen a végeredmény. Tothemese iparművész alkotónknak mégis sikerült!

Ez a fekete és fehér taft anyagok házasságából született szoknya extravagáns, avantgárd és meglepően sokoldalúan viselhető. A csinos női formákat kiemelő, szuggesztív monokróm villódzás futurisztikus és modern, ha az egyik arcát mutatja, ám elegáns és rafinált, ha a másikat. A sötét és a világos anyagok tánca belátható időn belül nem fog kimenni a divatból, és sokáig meghökkentően újszerűnek hat. A fekete-fehérre olyan tervezők és divatházak esküsznek, mint Carl Lagerfeld, Moschino vagy a Miu Miu – de miért is vennél egy drága dizájner darabot, ha itt a Meskán akár meg is nyerhetsz egyet?

 

A nyereményszoknya 36-os derekú hölgyek kegyeit keresi, és körülbelül combközépig ér. Szabásának köszönhetően optikailag előnyösen formálja a csípőt, mondhatni: ápol és eltakar. Egy blézerrel remeg kis színházi öltözék. Egy toppal már készen is állunk egy partira. A többit a fantáziádra bízzuk, elvégre minden nőben ott lapul egy sylist. Adj neki teret, linkelj a Meskamázlira és nyerjél merész szabású dizájner-rokolyát tothemese boltjából!

 

A Meskamázli előző heti fordulójának nyertese, akinek már nem kell többé félnie a torokfájástól, mert boldog tulajdonosa lett katinka2012 gyógyító kendőjének: Nithael! Gratulálunk és jó egészséget!